*,  Bak,  Blogg,  Bröd,  Förrätt,  Från Grunden,  I väntan på maten,  Kräftskiva,  Mat,  Mat på utflykt,  Midsommar,  Recept,  Snabbt lagat,  Tillbehör

Brödpinnar

Brödpinnar

Så enkelt och snabbt fixat, perfekt som tilltugg till något gott att dricka eller i väntan på maten.

Ingredienser

  • 200g tinade smördegsplattor

  • 1 ägg

  • Sesamfrön och eventuellt vallmofrön

  • Flingsalt

  • ev parmesanost

Börja här

  • Värm ugnen till 220 grader.
  • Pensla smördegsplattorna med vispat ägg.
  • Strö över frön, flingsalt och parmesanost om du vill ha med det.
  • Skär dem i strimlor och skruva dem innan du lägger dem på plåten.
  • In i ugnen tills de ser fina ut.

5 537 kommentarer